Over deze blog

De kracht van het GO! schuilt in zijn pedagogisch project en in de duizenden leerkrachten die het dag in dag uit waarmaken. Leerkrachten uit het kleuter en lager onderwijs, uit het volwassenenonderwijs, uit het buitengewoon onderwijs en uit het secundair onderwijs. En dat in al zijn diversiteit. Elke dag opnieuw staan ze er en houden ze de kwaliteit en de waarden van het GO! hoog.

De blog ‘m/v voor de klas – leerkrachten aan het woord’ wil leerkrachten een platform geven om te vertellen over hun ervaringen voor de klas en ze te delen met anderen. Zo kunnen hun ervaringen en tips als inspiratiebron dienen.

Ze doen dat omdat ze geloven in het pedagogisch project van het GO!  Kinderen van alle pluimage samen laten opgroeien aan de hand van waarden die de ruggengraat én het DNA van het onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap vormen, dat drijft hen. Een open geest, een respectvolle samenwerking, betrokkenheid en engagement, ambitie en creativiteit, een positief kritische ingesteldheid, een actief pluralisme… het zijn geen loze woorden.

Leerkrachten vertellen de komende weken, maanden en jaren hoe ze het onderwijs ervaren, hoe ze er deel van uitmaken en waar ze het verschil kunnen maken. Hoe ze gestalte geven aan de waarden en het pedagogisch project van het GO! Hoe ze met hart en ziel het beste van zichzelf geven.

 

Advertenties

One thought on “Over deze blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s